Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

"Ο ΤΡΟΜΑΡΑΣ"

Την Τρίτη 24 Απριλίου ο σύλλογος γονέων διοργάνωσε να δοθεί παράσταση κουκλοθεάτρου στο 5 Δημοτικό σχολείο Θήβας με τίτλο"Ο Τρομάρας"  έργο του Βιζυηνού  .Την Παράσταση έδωσε ο θίασος από την Αθήνα  "Η Παραμυθοχώρα."
Ο σύλλογος προσκάλεσε και τα παρακάτω Νηπιαγωγεία: 2 Νηπιαγωγείο Θήβας 5 Νηπιαγωγείο Θήβας και 8 Νηπιαγωγείο Θήβας.Την παράσταση παρακολούθησε και η Α' Δημοτικού.
Τα έξοδα της παράστασης και της μεταφοράς για τα παιδιά του σχολείου μας δόθηκαν από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τον ευχαριστούμε πολύ γι αυτό.
Η υπόθεση του έργου αναφέρεται στον Τρομάρα ένα μικρό αγόρι που κατάφερε να ξεπεράσει τους φόβους του και να νικήσει με την δύναμη του μυαλού του.
Μαγεύει την Αρετή κόρη του Νομάρχη με την γλυκόλαλη φωνή του.Ο Νομάρχης όμως για να του δώσει την κόρη του του αναθέτει να πιάσει έναν φοβερό ληστή.Ο Τρομάρας μπροστά στην αγάπη για την καλή του δεν λογαριάζει τον φόβο του. Έτσι με την εξυπνάδα του τον παγιδεύει και του τον παραδίδει.Το έργο κλείνει με τους γάμους των δύο νέων με τραγούδια και χορούς.






Δεν υπάρχουν σχόλια: