Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

To δεύτερο βραβειάκι μας!!



Ευχαριστούμε πολύ την εξαίρετη συνάδελφο Μαρία Δραγασιά για την επιβράβευση του ιστολογίου μας .Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Σε ευχαριστώ πολύ!!

Και επειδή οφείλω να ακολουθήσω τους κανόνες της βράβευσης, θα μοιραστώ μαζί σας 11 στιγμές τις μέχρι τώρα πορείας μου και στοιχεία της προσωπικότητάς μου! Ξεκινάμε λοιπόν...

1 )Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αξιούπολη Κιλκίς.

2)Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω δασκάλα ,αργότερα όμως κατάλαβα ότι ήταν πιο κοντά στα ενδιαφέροντα μου να γίνω Νηπιαγωγός.

3)Σπούδασα στην Καρδίτσα και αμέσως μετά παντρεύτηκα στην Θήβα όπου και μένω.

4)Επιμένω στην πραγματοποίηση των στόχων μου όσο κι αν μου στοιχίσει  κι αυτό φαίνεται από το ότι έδωσα 5 φορές Ασέπ για να διοριστώ.

5)Έχω δύο κόρες ,η μεγαλύτερη σπουδάζει Νηπιαγωγός στα Γιάννενα.

6)Χαίρομαι να είμαι με φίλους και γενικά αισιόδοξους ανθρώπους. Δεν αντέχω την μοναξιά.

7)Πριν από 3 περίπου χρόνια ξεκίνησα δειλά την δημιουργία του ιστολογίου μου αφού το σκέφτηκα αρκετό καιρό. Τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί μέσα από αυτό γνώρισα το αξιόλογο έργο πολλών συναδέλφων και μοιράστηκα μαζί τους  τις ιδέες μου.

8)Λατρεύω την δουλειά μου γιατί η συναναστροφή με τα παιδιά σε κάνει να γίνεσαι παιδί και να ξεχνάς τα προβλήματα σου.

9)Η πιο ευχάριστη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν διορίστηκα στα Χανιά! Η πιο δυσάρεστη όταν έχασα τον πατέρα μου στο δεύτερο έτος της σχολής.

10)Θα ήθελα να γνωρίσω συναδέλφους από όλα τα μέρη της Ελλάδας όχι μόνο μέσα από το διαδίκτυο, αλλά και από κοντά για να γνωριστούμε καλύτερα.

11)Μετά από την περιπέτεια με την υγεία μου τους τελευταίους  δύο μήνες πιστεύω ότι πρέπει να δίνουμε αξία σε κάθε λεπτό της ζωής μας .Σίγουρα η εποχή μας έχει πολλές δυσκολίες ,η υγεία μας όμως έχει πρωταρχική σημασία γιατί χωρίς αυτήν τίποτα δεν πραγματοποιείται.


Τώρα είναι η σειρά μου να απονείμω κι εγώ αυτό το βραβείο σε 11 μόνο blogs... Ως πιστή ακόλουθος των κανόνων, θα απονείμω το βραβείο...στα παρακάτω ιστολόγια:

8 σχόλια:

Μίκα Παντελέων είπε...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο και την εκτίμηση που δείχνετε!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Τάνια Μάνεση είπε...

Ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι. Να είστε καλά. Ομολογώ πως το ιστολόγιό σας δεν το γνώριζα...μέχρι τώρα. Κιόλας το πρόσθεσα στη λίστα των ιστολογίων μου και έτσι θα είμαστε σε επικοινωνία και θα παρακολουθώ τις ενδιαφέρουσες αναρτήσεις. Φιλικά. Τάνια.

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή μου σε ευχαριστώ και εσένα πάααρα πολύ!!!! Να είσαι καλά και να συνεχίζεις και συ την υπέροχη αυτή δουλειά!!!!! :) :) :)

ΝΑΤΑΣΑ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΜΑΡΙΑ είπε...

συγχαρητήρια.... αξιζεις και ακόμα περισσότερα βραβεία. είσαι πολύ εργατική νηπιαγωγός και σέβεσαι τη δουλειά σου. μακάρι στο μέλλον να αναγνωριστεί η προσπάθειά σου.

Ανθή Ζήση είπε...

Κυριακή μου σε ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι !!!
Καλή και δημιουργική συνέχεια !!!!!
φιλικά
Ανθή

ΜΑΡΙΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑ είπε...

Συγχαρητήρια για την τόσο όμορφη δουλειά σας κι ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε.

Ειρήνη Χ.νηπιαγωγός είπε...

ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ