Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Πλάθοντας μουστοκούλουρα

Μετά την επίσκεψη στο οινοποιείο πήραμε τάπες από φελλό για να φτιάξουμε με  τύπωμα   το σταφύλι .Στην συνέχεια σκεφτήκαμε τι άλλο θα μπορούσαμε να φτιάξουμε από τον μούστο εκτός από κρασί για να δοκιμάσουμε  την γεύση του.Έτσι αποφασίσαμε να φτιάξουμε μουστοκούλουρα.Γράψαμε την συνταγή,μετρήσαμε τις ποσότητες των υλικών και αφού τα ανακατέψαμε καλά έτοιμη η ζύμη.
Πειραματιστήκαμε με το ζυμάρι,είδαμε πόσο μαλακό είναι.Tόσο που μπορούμε  να το πλάσουμε όπως θέλουμε.
.
                                                                                    






Δεν υπάρχουν σχόλια: